Sinnemestring via video - Trygt og sikkert - Stiftelsen Tryggere

Sinnemestringskurs via video

Til deg som ikke kan eller ønsker å benytte deg av vårt sinnemestringstilbud ved våre kontorer i Oslo, Lofoten eller Vesterålen, har du mulighet for å benytte deg av vårt tilbud om sinnemestring via video. Videosamtalene kan du gjennomføre fra hvor som helst så lenge det er noenlunde god dekning via internett eller mobilnett. Dersom du bor i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø eller andre steder i landet og ønsker hjelp til sinnemestring, kan du benytte deg av vårt tilbud om sinnemestringskurs via video.. Samtalene gjennomføres normalt på dagtid, men vi kan også ta imot til samtaler på kveldstid og i helgene. Her finner du mer generell informasjon om sinnemestringstilbudet vårt.

Videosamtalene er kryptert, noe som innebærer at de er like sikre og private som om du hadde snakket med terapeuten på hans eller hennes kontor. Videosamtalene blir ikke tatt opp eller lagret. Terapeuten vil notere relevant informasjon fra samtalen på lik linje som terapeuten gjør når samtalen blir holdt på hans eller hennes kontor.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på telefon 23 23 05 10 (sentralbord) dersom du ønsker mer informasjon eller vil avtale tidspunkt for første samtale. Dersom ingen svarer på telefonen, vennligst legg igjen en beskjed på svareren så vil vi ringe opp så snart vi har mulighet.

Ventetid

Vi opplever stor pågang på tilbudet om sinnemestring. Per 16. mai 2021 har vi omtrent 6-8 uker ventetid. Jo tidligere du kontakter oss for å komme i gang med samtalene, jo tidligere kan du begynne. For å korte ned ventetiden, planlegger vi å opprette et gruppetilbud i løpet av sommeren 2021. Ring oss på telefon 23 23 05 10 dersom du ønsker mer informasjon.

Slik fungerer sinnemestring via video:

  • Du kan gjennomføre videosamtalen hvor enn du befinner deg, så lenge du har noenlunde OK nettdekning. For at du skal få best mulig utbytte av videosamtalen anbefaler vi at du er et sted der du kan snakke mest mulig uforstyrret.
  • Du trenger mobil, nettbrett eller pc med videokamera. Dersom du har pc uten videokamera, finnes det mange gode og rimelige videokameraer på markedet som du enkelt kan koble til pcen.
  • Før videosamtalen vil du få tilsendt sms eller e-post som inneholder blant annet informasjon om hvordan du skal logge deg på videosamtalen.
  • Videosamtalen blir ikke tatt opp eller lagret.

Vi benytter enten Confrere, Google Duo, FaceTime eller en annen teknisk løsning til videosamtaler. Felles for de er at de er kryptert ende-til-ende, og følger dermed Direktoratet for e-helse sine krav til bruk av videokonsultasjon. De tekniske løsningene for videosamtaler som vi benytter er meget trygg, og stadig flere legekontorer, psykologtjenester og andre samtaletilbud tar i bruk denne type teknikk.

Online workshop – Sinnemestring selvhjelp

  • Ønsker du å komme igang med sinnemestring nå?
  • Ønsker du ikke å snakke om sinneproblemene dine med en terapeut?

Da kan vår online workshop Sinnemestring selvhjelp være noe for deg.

Sinnemestring via video

Sinnemestringskurs via video – Stiftelsen Tryggere.

 

Ring oss for mer informasjon
Tlf. 23 23 05 10