Sinnemestring Videosamtale - Stiftelsen Tryggere
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Sinnemestring videosamtaler

Til deg som ikke kan benytte deg av vårt sinnemestringstilbud ved vårt kontor i Oslo, tilbyr vi også sinnemestringssamtaler via video. Videosamtalene kan du gjennomføre fra hvor som helst så lenge det er noenlunde god dekning via internett eller mobilnett. Samtalene gjennomføres normalt på dagtid, men vi kan også ta imot til samtaler på kveldstid og i helgene. 

Videosamtalene er kryptert, noe som innebærer at de er like sikre og private som om du hadde snakket med terapeuten på hans eller hennes kontor. Videosamtalene blir ikke tatt opp eller lagret. Terapeuten vil notere relevant informasjon fra samtalen på lik linje som terapeuten gjør når samtalen blir holdt på hans eller hennes kontor. 

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på telefon 23 23 05 10 dersom du ønsker mer informasjon eller vil avtale tidspunkt for første samtale. Dersom ingen svarer på telefonen, vennligst legg igjen en beskjed på svareren så vil vi ringe opp så snart vi har mulighet.

Ventetid

Per 13. oktober 2019 er ventetiden hos oss ca 1-2 uker. Det er jevn pågang for å få plass på sinnemestringstilbudet vårt, og særlig er pågangen stor rett etter ferier. Jo tidligere du tar kontakt, jo tidligere kan du komme i gang med samtalene.

Slik fungerer det:

  • Du kan gjennomføre videosamtalen hvor enn du befinner deg, så lenge du har god nettdekning. For at du skal få best mulig utbytte av videosamtalen anbefaler vi at du er et sted der du kan snakke mest mulig uforstyrret.
  • Du trenger mobil, nettbrett eller pc med videokamera. Dersom du har pc men uten videokamera, finnes det mange gode og rimelige videokameraer på markedet som du enkelt kan koble til pcen.
  • I tillegg trenger du BankID for sikker identifikasjon.
  • Før videosamtalen vil du få tilsendt sms fra terapeuten. Smsen inneholder blant annet en lenke som du skal benytte til pålogging.
  • Du logger deg inn med BankID slik at vi vet hvem du er og at ikke andre kan gi seg ut for å være deg. Videosamtalen blir ikke tatt opp eller lagret.

Confrere leverer den tekniske løsningen for videosamtalen. Confrere følger Direktoratet for e-helse sine krav til bruk av videokonsultasjon. Det medfører blant annet at videosamtaler er beskyttet med kryptering slik at informasjon ikke kommer på avveie. Den tekniske løsningen for videosamtaler er i dag trygg, noe som har ført til at stadig flere legekontorer, psykologtjenester og andre samtaletilbud tar i bruk denne type teknikk.

Her finner du mer informasjon om sinnemestringstilbudet vårt.

Ring oss for mer informasjon
Tlf. 23 23 05 10