Tryggere kjæreste – Samtaler | Stiftelsen Tryggere
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Tryggere kjæreste – tilbud om individualsamtaler

Stiftelsen Tryggere fikk prosjektstøtte fra Politidirektoratet til å gjennomføre samtaletilbudet i 2018. Prosjektet er nå avsluttet, og vi har i løpet av prosjektperioden tatt imot 15 ungdommer (opp til 26 år) til samtaler. Evalueringen viser at alle fikk mye ut av samtalene og opplevde stor forbedring i forhold til måten å mestre sinne på. Konkrete resultater hos de som benyttet seg av tilbudet vårt var slutt i bruk av vold, bearbeiding av tidligere voldserfaringer, vesentlig tryggere kjæresteforhold (ble bekreftet av partnere).

Tusen takk til dere som benyttet dere av samtaletilbudet vårt. Vi satte stor pris på samtalene med dere, og vi ble glad i dere. Dere er flotte mennesker.

Stiftelsen Tryggere kommer til å søke prosjektstøtte til dette tiltaket også i 2019. Dersom vi får støtte vil informasjon om det bli lagt ut på våre hjemmesider. I tillegg vil vi informere om tiltaket via annonsering på Facebook og Google, gjennom foredrag vi holder overfor ungdom.

………………

Stiftelsen Tryggere har også i 2018 fått støtte til å gjennomføre prosjektet «Tryggere kjæreste». Dette er et prosjekt som er rettet mot ungdommer opp til 26 år. Prosjektet består av et samtaletilbud og et tilbud om chat. På denne siden beskrives samtaletilbudet.

Er du gutt eller jente opp til 26 år som:

  • kan bli så sint at du mister kontrollen og gjør noe du angrer på etterpå?
  • kan bli veldig sjalu på din kjæreste og har behov for kontroll?
  • har sagt eller gjort noe i sinne som har skremt eller gjort din kjæreste utrygg?
  • har fått råd av din kjæreste til å søke hjelp for sinne, aggresjon eller kontrollbehov?
  • har gjort noe seksuelt mot din kjæreste eller en annen, og du er usikker på om det du gjorde var å gå over en grense?
  • og som bor i eller i nærheten av Oslo?

I så fall kan dette tilbudet passe for deg.

Tilbudet om individualsamtaler betyr at du kan ha samtaler med en terapeut slik at du kan få hjelp til å forandre hvordan du reagerer i vanskelige situasjoner. I løpet av samtalene vil du lære deg «verktøy» som gjør at du kan takle utfordringer på en bedre måte, og bli en «tryggere kjæreste». Samtalene vil foregå i våre lokaler sentralt i Oslo, kun 5 minutter å gå fra Oslo S. Det er gratis å benytte seg av samtaletilbudet.

Terapeutene som har samtalene har selv opplevd å være så sinte at de har gjort ting de har angret på. De vet derfor at det er skamfullt og flaut å slite med disse problemene.

Vi har bevisst ikke satt en nedre aldersgrense for hva vi mener med «ungdom». Det får bli opp til den enkelte selv å avgjøre hvorvidt de anser seg som innenfor målgruppen. Imidlertid må vi innhente nødvendig tillatelse fra foreldre/foresatte av de under 18 år som ønsker å benytte seg av tilbudet om individualsamtaler.

Dersom dette er av interesse for deg, ta kontakt med oss på telefon 23 23 05 10.