Stilling ledig – terapeut sinnemestring

Terapeut sinnemestring

Per juli 2021 er vi fem terapeuter i Stiftelsen Tryggere som jobber med sinnemestring. Imidlertid opplever vi meget stor pågang på sinnemestringstilbudet vårt, og ønsker derfor å knytte til oss enda flere terapeuter.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil primært være å gjennomføre sinnemestringssamtaler med våre brukere. Samtalene vil foregå via video og/eller på våre kontorer i Oslo. Det at vi har et sinnemestringstilbud via video, gjør at du kan jobbe fra hvor som helst så lenge du er komfortabel med å gjennomføre videosamtaler.

Arbeidet innebærer også kontakt med andre etater, som for eksempel barnevern, familievern, helsestasjon og andre tilbud til barn og familier.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har:

  • Relevant formell utdannelse som f.eks. 3-årig helse- og sosialfaglig høgskoleutdanning eller tilsvarende
  • Kjennskap til fagområdet vold i nære relasjoner
  • Erfaring fra endringsarbeid med mennesker

Det er viktig at du er en god samtalepartner og nysgjerrig på mennesker, samt at du har en væremåte som gjør at mennesker får tillit til deg.

Da mange av våre brukere har et sinneproblem som retter seg mot partner eller barn, vil det være en stor fordel om du har erfaring fra arbeid med vold i nære relasjoner.

Engasjement

Våre terapeuter er enten ansatt på deltid i stiftelsen eller engasjert via sine enkeltpersonsforetak. Dette gjør at arbeidet kan kombineres med annen type jobb.

Annet

Dersom du blir en av våre nye terapeuter, vil vi gi deg god opplæring i vår sinnemestringsmetodikk og du vil motta veiledning. I tillegg vil du bli invitert til å delta på relevante seminarer og konferanser både for faglig oppdatering og for å ha god kontakt med fagfeltet. Her finner du mer informasjon om vårt tilbud om sinnemestring.

Er dette av interesse for deg?

Dersom du kunne tenke deg å jobbe som sinnemestringsterapeut for oss, ønsker vi å høre fra deg. Ring oss på telefon 23 23 05 10, spør etter daglig leder Bjørn Løvland. Vi ønsker å ha en uforpliktende telefonsamtale før en skriftlig søknad.

Rull til toppen