Vi søker terapeuter sinnemestring - Stiftelsen Tryggere

Stilling ledig

Vi får stadig mer å gjøre, og ønsker å knytte til oss:

Terapeut sinnemestring

Per juni 2021 er vi fem terapeuter i Stiftelsen Tryggere som jobber med sinnemestring. Imidlertid opplever vi meget stor pågang på sinnemestringstilbudet vårt, og ønsker derfor å knytte til oss enda flere terapeuter.

Arbeidsoppgavene vil primært være å gjennomføre sinnemestringssamtaler med våre brukere. Samtalene vil foregå via video og/eller på våre kontorer i Oslo. Det at vi har et sinnemestringstilbud via video, gjør at du kan jobbe fra hvor som helst så lenge du er komfortabel med å gjennomføre videosamtaler. Arbeidet innebærer også kontakt med andre etater, som for eksempel barnevern, familievern, helsestasjon og andre tilbud til barn og familier.

Vi ser etter deg som har:

  • Relevant formell utdannelse som f.eks. 3-årig helse- og sosialfaglig høgskoleutdanning eller tilsvarende
  • Kjennskap til fagområdet vold i nære relasjoner
  • Erfaring fra endringsarbeid med mennesker

Det er viktig at du er en god samtalepartner og nysgjerrig på mennesker, samt at du har en væremåte som gjør at mennesker får tillit til deg.

Dersom du blir en av våre nye terapeuter, vil vi gi deg god opplæring i vår sinnemestringsmetodikk og du vil motta veiledning. I tillegg vil du bli invitert til å delta på relevante seminarer og konferanser både for faglig oppdatering og for å ha god kontakt med fagfeltet.

Her finner du mer informasjon om vårt tilbud om sinnemestring.

Dersom en stilling som sinnemestringsterapeut på vårer kontorer i Oslo og/eller via video er av interesse for deg, ønsker vi at du sender oss en søknad med CV på e-post post@tryggere.no. Det vil være en fordel om du beskriver dine erfaringer fra arbeid med vold i nære relasjoner.

 

Ønsker du mer informasjon? Kontakt daglig leder Bjørn Løvland på telefon 23 23 05 10.

Vi vil engasjere terapeuter fortløpende etter behov.

 

Sinnemestring. Stiftelsen Tryggere.

Sinnemestring er et av tiltakene Stiftelsen Tryggere gjennomfører.